perjantai 24. toukokuuta 2013

SUMMER IS ALMOST HERE
Mulla ei nyt varsinaista asiaa oikeastaan ole, mutta ajattelin nyt jotain tulla kirjottelemaan! :)


Viimenen koeviikko vetelee loppuaan. Hui.. Kaks koetta ollu jo ja vielä kaks edessä. Viikon päästä ollaan lukion ykkösvuosi suoritettu ja seuraavan kerran tosiaan Jenkeissä sitten kouluun! Tää saattaa kuulostaa, että toistan vaan tätä samaa, mutta se fiilis on oikeastaan päällimmäisenä mielessä. Olis jo kauhea into pakata (ylläripylläri näin koeviikolla tekee mieli tehä vaikka mitä että välttyis kokeisiin lukemiselta)! Oon jutellu nyt tosi monelle uudelle tuttavuudelle!! Aluevalvoja laittoi viestiä ja hänen kanssaan juteltu vaikka mitä! Todella pirteä ja hänestä huomaa, että todellakin haluaa olla vaihtareiden kanssa tekemisissä. Hän myös tiesi aika paljon Suomesta, koska hänellä on pari vuotta sitten ollut vaihtari Suomesta. Hänelle on tulossa ensi vuodeksi tytöt Thaimaasta ja Ranskasta ja heidän kanssaan olen myös jutellut. Sain myös yhteydenoton suomalaiselta, joka on tulossa samaan paikkaan ja kouluun ensi vuodeksi! Aivan mahtavia tyyppejä ihan kaikki ja odotan innolla kaikkien näkemistä ja naamatusten puhumista!!

Viisumin hakuohjeista tuli kanssa inffoa tänään (eilen?) ja voi että.. Mulla on jo nyt kauhea stressi tosta viisumista, koska pelkään, että sössin sen ja sen takia lähtö viivästyisi. Kyllä mä siitä selviän äipän avulla! :) Laitan sitten viisumiasioista varmaankin oman postauksen myöhemmin, kun koko prosessi on ohi.

Oon vähän kattellu kuvia tosta mun tulevasta koulusta ja esimerkiksi se ruokala on kun suoraan jostain High School Musicalista!
Kameran päätin hankkia vasta Jenkeistä hintojen ja kamojen raahaamisen takia, joten joudutte kestämään näitä kännykän laatukuvia (tällä kertaa kuvat tarjosi google ja we♥it)! Pitäisi vielä ottaa selville kuinka tuon puhelimen kanssa Jenkeissä (liittymä jne.), mutta sen näkee sitten! Niin ja lähtöpäivästä eivät osanneet vielä mitään sanoa :/Ei enää kauaa tarvi oottaa!!!


Palailen varmaankin vasta kesälomalla päivittelemään jotain, ellei mitään ihmeempiä tapahdu! 
Postaus ideoita otetaan vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. ääää onnee pääset Texasiin!! Ite tulin just sieltä ja oon niin ilonen, että pääsin sinne vuodeksi. Ihan paras paikka ja se kulttuurikin on niin erilaista kun muualla usassa :)

    VastaaPoista
  2. Elina - Oon kanssa ite aivan älyttömän ilonen tuosta paikasta!! :) Ihana kuulla, että viihyit hyvin, toivottavasti ittekki sitte :)

    VastaaPoista