tiistai 25. kesäkuuta 2013

MEIDÄN ON KULJETTAVA AURINGON MUKAAN

-Nuuskamuikkunen

"On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi." -Tove Jansson

"Jos antaa pois jonkin, josta pitää, niin saa sen takaisin kymmenkertaisena" - Muumipeikko"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan."- Muumipappa

"Vaihtelu on välttämätöntä. Muuten sitä tottuu liikaa toisiinsa ja kaikki on samanlaista."- MuumimammaTämän viimeisen kuvan kysymykseen ei varmaankaan kukaan osaa vastata. Tuleeko ne heipat olemaan viimeiset joidenkin kohdalla. Vai onko ne hyvästit vaan ensi kesään asti. Aika näyttää..
Tää tunne on varmaan tosi monelle vaihtarille tuttu. Suomessa kaikki asiat olisi niin hyvin, vai johtuuko se siitä, että katsoo asioita eri kantilta. Jos ei olisikaan lähdössä vuodeksi pois, asiat ei varmaan näyttäisikään niin valoisilta. Nyt osaa arvostaa niitä pieniä hetkiä, tarttua niihin ja olla iloinen siitä mitä on.
Kiitos kuvista we♥it

8 kommenttia:

 1. Aaaww ihana postaus ja tuttui tunteit :( <3 Niiin outoo et miten paljon pelkästään se et tiiän lähteväni on avannu mun silmii ja saanu arvostaa jokaista hetkee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana tietää, etten taistele näiden tunteiden kanssa yksin! :)

   Poista
 2. Eikä se että nyt erotaan, tarkoita sitä ettei koskaan enää tavattaisi... :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin kirjoitettu postaus. Joidenkin kohdalla sitä pakosti miettii, että onko ne hyvästit oikeasti hyvästit vai heipat ens kesään asti. Pidän jotenkin itsestäänselvyytenä sitä, että parhaimmat ystävät oottaa kyllä, mutta asiat kuitenkin muuttuvat vuoden aikana ja pelkään että joko mie tai he on muuttunut niin paljon, että asiat eivät ole enää niin kuin nyt.

  Pitäisi vaan keskittyä nykyhetkeen. Nauttia siitä mitä nyt on ja sitten vaihtovuoden startatessa siihen mitä siellä on :) helpommin sanottu kuin tehty, tiedän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Niimpä, tuo on totta! Itsellä myös pyörii juuri tuo mielessä, mitä jos kasvetaan eri teille. Muutamasta aivan parhaasta kaverista olen niin varma, ettei mikään varmaankaan muutu. Onhan meillä nyt jo 300km väliä toisiimme :)
   Ollaan me vaihtarit vaan älyttömän rohkeita (ehkä vähän tyhmiäkin, kun kaikki laitetaan likoon)! :)

   Poista
 4. ihana wiltsu<3 oikeen hyvää matkaa sinne maailmalle, koska me ei ainakaa sitä ennen enään nähdä ennenkuin lähet<3 kamala ikävä on ku riparilla viimeks nähty, ja vuosi oli:D noo, nähään kun tuut ! , lupaan sen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos jasse!♥ Ja sitte on pakko nähä!! :)

   Poista