sunnuntai 4. elokuuta 2013

EURO JA SEITKYTVIIS DOLLARII

YLIHUOMENNA LÄHTÖ, HUI!Hahaa! Mä tein sen tai no oikeastaan äiti! Mä toimin vieressäkatsojana ja yritin väittää vastaan miten pitäs pakata ja hain vaan lisää vaatteita, mitkä piti saada mahtumaan! Tais se äippä vaan olla oikeessa.. Pakkailu meni muuten ihan hyvin, ekalla kerralla kun kaikki oli kyydissä niin puntari näytti sen 23,6kg eli viskasin hupparin ja pari pientä kamaa menemään ja vola 22kg :) 

Vähän kosmetiikkatuotteita, mitä matkalle lähtee mukaan. Shampoot, hoitoaine, naamarasva, dödö, suihkugeeli ja kynslakkoja ( noista ei oikeastaan mukaan päässyt kuin eturivi ja takarivin piilossa oleva vaaleanpunainen )


Laitoin mun korut tämmöseen bed headin tyhjään ja pestyyn mömmöpurkkiin. Siellä ne pysyy tosi hyvin paikoillaan ja kaikki samassa paikassa. niin ei ympäri laukkua tarvii ettiskellä sitten ku tarttis. Tilavakin on vaikkei uskois! Kello ja 50 muuta korua mahtu ja vielä jäi vähän tilaa!

Leikin olevani lenkillä...


Käytiin biitsillä reenaamassa (hakemassa palloa ojasta kaiken aikaa) tyttöjen kanssa. On se kumma miten taidot ruostuu, kun on kuukauden pelaamatta!  Koulun lenttisjoukkueeseen yritän try outien kautta. Kaikilla se paperisota ei näytäkkään olevan ohi.. - nimimerkillä tarviiko oikeasti koulun urheilujoukkueeseen liittymisestä 20 sivuset paperit..


Tässä kohtaa niitä päiviä oli viisi...Mihihä ne kolme katos..
 
Sneak peek tuliaisista..

Tuun varmaankin maanantaina vielä ennen lähtöä fiilistelemään vähän! :) Tää oli nyt tämmönen pika kertomus, mitä oon saanu aikaan tässä muutaman viikon kuluessa!  En nyt jokaisesta päivästä ala yksitellen kertomaan, sillä en oikeen ittekkää muista mitä minäkin päivänä on tullu sählättyä! haha :D Niin ja ittehän mä toivoin pääseväni Texasiin. Saapumis iltana vaivaset +35 astetta (voiko tota sanoa lämpimäks.. vai meneekö kuuman puolelle) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti