lauantai 9. marraskuuta 2013

NO NEWS IS GOOD NEWS

Oi voi voi.. Ennen mun vaihtovuoden alkua ihmettelin äitille ääneen, miten mua ärsytti kun jotkut vaihtarit alottaa sen blogin, mutta sitten se postaaminen hiipuu ja nyt mä taidan olla yks näistä ei niin aktiivisista.. Mutta fakta on tosiaan, mitä otsikossakin lukee. Mulla menee täällä aivan älyttömän hyvin ja elämä hymyilee! Mutta tää on arkea mulle nyt. Sei tarkota etteikö uusia ihmisiä/asioita/sanoja/teitä/jnejne tapaisi/tulisi päivittäin, se vaan tarkottaa, ettei se oo enää niin uutta. Mulla tässä kohtaa (ei ainakaan vielä) ei oo tullu sitä masennusta, että kaikki onkin vaan samaa arkea. Mä rakastan olla täällä, mä rakastan näitä ihmisiä ja mun koulua.
Lentopallo on nyt virallisesti ohi ja lukkarissa 3rd periodin kohdalla lukee PE team sports. Joka tunnilla juostaan maili lämpäks ja sen jälkeen pelaillaan vähän kaiken näkösiä joukkuepelejä.
Halloween oli ja meni ja mä kyllä tykkäsin! Käytiin trick or treatilla (eli karkkeja keräämässä) ja saalis oli kyllä hurja!
Kaverin 18vuotis synttäreitä juhlittiin joku aika sitten ja muuta mä en tähän nyt keksi kirjottaa. Kuvia ja pari video eillisestä pep rallysta ja football gamen väliajalta tähän lämäytän loppuun!!
Ja sori videoiden laaduista..! Puhelimella kun mennään....

Ja oikeastihan se video alkaa vasta 0:45 eteenpäi!

2 kommenttia:

 1. Blogis kautta on kiva päästä kurkistamaan maailman menoa aivan erilaisessa kulttuurissa ja seurailla sun puuhailuja : )
  Pitääkö sun mielestä suomalaisten hiljasuus paikkansa? Puhuuko porukka siellä paljon vapaammin toisilleen tai heittää melkein tuntemattomille small talk:ia? Kumman koulun sä koet viihtysämmäks: Suomen vai Texasin? Blogin perusteella amerikkalaiset koulut näyttää just siltä, minkälaisen kuvan elokuvat niistä antaa :D Onko se vaan harhakuvitelmaa vai onko siellä sellasta esim. jakoa urheilijoiden/nörttien/näyttelijöiden kesken?
  Pidähän hauskaa siellä ;)

  T: Piia

  VastaaPoista
 2. Moikka! Jos yhtään meinaa olla tekemisen puutetta tai huvittaa kirjoitella tänne niin mun blogissa on sulle haaste, jonka julkaisen ens viikolla ;)

  VastaaPoista