maanantai 22. heinäkuuta 2013

APINOITA

Lentoliput kolahti postista tänään ja päivä on tosiaan se 6.8, mutta hieman aikasemmaks tuli se lähtö, nimittäin 7.40 lähtisi kone Frankfurtiin :) Perillä Dallasissa olen 21.17 paikallista aikaa, elikkä ei siinä hirveästi ehdi pyöriä ympäriinsä tai nähdä paikkoja. Ihan kiva näin, ei tarvi puolta päivää yrittää olla reippaana vaan saa pian mennäkkin nukkumaan ja aamulla lähteä ihan uuteen päivään uudessa maassa :) Vaihtojakaan ei ole liiaksi, oikeastaan tosi vähällä pääsen! Kirjeen mukana tuli myös lisävarustetta lennoille. Paidan lisäksi päälle kuuluu laittaa tuo sininen kaulakukkaro. Noh ainakin kaikki tunnistavat vaihtariksi! :)

Huomenna tasan 2 viikkoa lähtöön ! !

Sitten näitten vaihtari asioitten jälkeen vähän mitä eilen tapahtui. Oltiin tyttöjen kans tosiaan Korkeasaaressa kattomassa eläimiä! Oli aika vilponen päivä niin moni eläin touhus muutakin kuin vain makoili, osaa eläimistä ei taas näkynyt missään :( Kiertelyn jälkeen oli tarkoitus käydä Vapianossa syömässä (E ja mä ei olla ikinä käyty haha!), mutta kun ovelle päästiin, tuli mieleen muitakin ravintoloita. Jonot olivat nimittäin aika pitkät, joten suosiolla lähdettiin sitten Amarilloon ja syötiin siellä maukkaat ateriat! :) Rakkoja tuli muutama maailman parhaimman kenkävalinnan ansiosta, mutta ei se menoa haitannut! 


Osa kuvista E:n ottamia :)


4 kommenttia:

 1. voi ei miten kiva blogi sulla on! ootan innolla, että pääsen lukemaan kuulumisiasi jenkeistä. tsemppiä sinne!

  http://smile-alma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Moikkamoi :)! Löysin sun blogin vasta, mutta niin minkä järjestön kautta olet lähdössä? Ite lähden AFSllä ja huomenna tulee tasan kaks viikkoa lähtöön (8.8 lähtö) ja kiva löytää muitakin ketkä lähtee jenkkeihin niin 'aikasin' :D

  http://anna-americandream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Mä oon lähdössä YFUn kanssa :) Mä ensin aattelin, että 6.8 hui kun myöhään lähden, mutta nyt kun oon alkanu kattelemaan noita muitten lähtöpäiviä niin ne painottuvat sinne 20.8 päin, joten taidetaankin me aika aikasessa olla! haha en sillä että valittamista olisi! :)

   Poista