lauantai 20. heinäkuuta 2013

KAKSKYTÄYHEKSÄN

Hirveästi ei julkaisu kelpoisia kuvia tullut mökkireissulta joukkueen kanssa :D Tässä nyt ihan pari parhaimmasta päästä olevia kuvia (+ vähän muutakin roinaa.. kiitos we♥it) :) Tosiaan tiistai - torstai vietettiin aikaa joukkueen kanssa mökillä. Mukaan mahtui uimista, saunomista, nauramista, grillailua, syömistä, veneilyä, kalastusta, nukkumista, puhumista niistä näistä ja välillä vähän syvällisempääkin, taivasalla nukkumista, leffoja.. Tätä vois jatkaa vaikka loputtomiin!! Aivan mahtava reissu oli rakkaitten kanssa! ♥ ps. tiiättekö kuinka hyvää on grillattu karjalanpiirakka ja grillattu vaahtokarkki yhdessä!!
Viisumi tuli postiin tiistaina ja tänään sen sitten kävin hakemassa. Samalla laitettiin Kelalle ilmoitus postitse ja haettiin resepti lääkkeisiin englanniksi :) Tuliaisia on tullut hiukan osteltua! Kuitenkin suurin osa on vielä hankkimatta. Noooh onhan tässä vielä aikaa 17 päivää.. Hurjaa!! Pakkailua en ole suuremmin suorittanut, heitellyt niitä näitä matkalaukkuun ja vähän listaillut mitä haluaisin ottaa mukaan haha. Pitäisi varmaan jossain välissä tehdä se harjotuspakkaus :)
Ja blogin nimi tosiaan koki pienen muutoksen johtuen siitä, että halusin nimeksi jonkun enemmän vaihtovuotta kuvaavan nimen, mutten kuitenkaan perus wiltsu jenkeissä, my year in usa.. Joten mitä mieltä ootte ? :)


7 kommenttia:

 1. nimi on tosi hyvä!! :) hehe en tiiä oonko tyhmä vai mitä, ku mitä toi kakskytäyheksän tossa otsikossa tarkottaa?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Et ole tyhmä!! Se on joukkueen tavallaan inside juttu :D Ei vain tullut parempaa mieleen! :)

   Poista
 2. Hihiii just ihana nimi:) mistä muuten hait ne lääkereseptit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin apteekissa hakemassa semmoset uude tarrat niihin paketteihin (englanniksi), jossa lukee ihan kuin suomessakin, että mihin niitä tarvitsee. Vähän mutkia suoriksi, mutta kun lääkkeet eivät edes kolmiolääkkeitä ole eikä niillä voi muutenkaan huumata itseään :)

   Poista
  2. Heei kiitti paljon, mullaki on vaa astmalääkkeitä, mut mietin et ei sitä ikinä jenkkiviranomasista tiiä.. :)

   Poista
 3. mihi sul on lääkitys? ku oon ite miettiny et lähtisin vaihtoo mut en sit tiiä vaikuttaaks toi lääkitys juttu siihe kauheesti, ku mullaki lääkitys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei tavallaan ole lääkitystä, vahvemmat kipulääkkeet vaan :) Mutta voisin veikata, ettei se ole suurikaan este, jos itse pystyy hoitamaan asian vuoden aikana :) Kannattaa soitella järestöille ja kysellä asiasta! :)

   Poista