tiistai 20. elokuuta 2013

ÄLÄ PYSÄHDYNyt on vietetty 2 viikkoa täällä Texasin auringon alla. Alku kompuroinnin ja kaatuilun jälkeen on vihdoin päästy eteenpäin ja nyt asiat porskuttavat tosi hyvin! :)
Joka päivä tapaan ainakin 5 uutta ihmistä, ja mun nimimuistilla on tosi vaikeaa muistaa kaikkien nimet.. Nooh ehkä se siitä!
Viime perjantaina meillä oli peli 1,5h ajomatkan päässä ja sinne sitten keltasella koulubussilla huristeltiin. Rakennuksia tällä koululla oli 4 ja jokaisesta niistä löytyi liikuntasali, joten kiersimme kaikki rakennukset siinä +38 asteen helteessä ja loppu tuloksena parin puhelun jälkeen oli, että peli onkin peruttu.. Noh kaikki uudestaan bussiin, mikä oli viimeistäkin paikkaa täynnä. Vaikka omassa joukkueessani on vain 8 pelaajaa (mikä tarkoittaa, että kaikki pelaavat käytännössä koko ajan), kanssamme matkusti koulun 2 muuta joukkuetta, joilla myös piti olla peli samassa paikassa. Takaisin tulomatka ei ollutkaan 1,5h, sillä olimme toisella puolella Dallasta ja ruuhka-aikaan lähdimme ajamaan takaisin omalle koululle. Emme onneksi kaikkein pahimpaan ruuhkaan iskeneet, mutta kyllä silti jonottelua riitti. Toisaalta matka oli ihan mukava, sillä sivutimme osaa Dallasista siinä samalla ja voi että on nätti kaupunki!
Illalla mentiin walmartiin hakemaan koulutarvikkeita, koska kouluhan alkaa jo ensi maanantaina! Parit vihot, kyniä, liimaa yms. tarttui mukaan. Vielä kun repun/laukun löytäisi :)

Lauantai meni lähinnä nukkuessa, leffoja kattoessa ja syödessä. Illemmalla mentiin uimaan pienellä porukalla. Suihkun jälkeen menin itse skypettämään mamman ja veljen kanssa. Voi, että olikin ikävä! Itse luulin, että tulisi vain enemmän ikävä kun näkee rakkaat, mutta se antoikin vain voimia enemmän ja oli helpompi jatkaa! Taitaa pisimmät ajat olla meneillään poissa kotoa!
Maanantai olikin iloinen päivä, sillä reenit alkoivat 6am mikä tarkoittaa, että paikalla pitää olla 5.30am lämmittelemässä. Hyvin niistä selvittiin! :) Oikeastaan oli ihan kiva kun reenit oli heti aamusta ja päästiin 8am pois niin siitä vain suihkuun ja takasin nukkumaan ja loppu päivä onkin vapaata! :) Maanantaina eli eilen sain myös vihdoinkin puhelimen! :)
Tänään on sitten suunnitelmissa mennä paukuttaan vähän palloa ja sitten onkin suunnitelmat auki. Kattoo miten kauan pelissä menee! :) Varmaan jatkan tätä mun pokemon kouluttajan uraa, mikä on ollu käynnissä viimeset pari päivää!


8am..

1. Aivan älyttömän ihana!! 2.Mun lempparit täällä! :)


Löysin noi paidat jostain kaupasta ja yhteishinta oli joku 15dollaria :)


3 kommenttia:

  1. ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Perhana ku ärsyttää kun noita babylipsejä ei myydä Suomessa D: Ja voi vitsit en tiennytkään että dovella on vartalotuoksuja. Herkuttelehan oikeen kunnolla tolla USA:n kosmetiikkatarjonnalla siellä ollessas! :D

    VastaaPoista