perjantai 13. syyskuuta 2013

ARKEA

Heippa pitkästä aikaa! Mun olis nytte kyllä tarkotus olla lukemassa historian kokeeseen ja laittamassa matikan tehtävien vastauksia nettiin.. hupsis ehtii sitä varmaa myöhemminki..
Mutta tosiaan asiaan, kuulumisia!
Kuten otsikkokin jo kertoo niin täällä elämä pyörii arkena. Äiti kysy viime skypessä viikon kuulumisia ja mun piti oikeasti alkaa miettimään mitä oon tehny. Normaalia aamulla herätä joko 5.30 tai 6.30, kyydillä koululle / ovesta pihalle ja kolme askelta ja bussi on siinä 7.30. Koulupäivät menee hujauksessa ja läksyjä tulee ihan hirvästi! Ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että mikään ei olisi enää ihmeellistä tai uutta, päinvastoin vieläkin löytyy joka päivä jotain uutta! Eka jalkapallopeli, eka pep rally, vesihiihtoa, tubing (en tiiä suomeks..), eka kerta amerikan mäkkärissä ja subwayssa, swing dancing iltoja, ajelua, syömistä, reeniä, naurua, pelejä, walmart (mun kolmas koti!), taco tuesdayt, syvällisiä keskusteluja, jne jne Yksi asia mitä oon huomannu niin osaan paremmin nauttia pienistäkin hetkistä täällä! Ja oon todella todella iloinen tästä! Mulla ei oo vielä yhtäkään kotopäivää ollut, vaikka oon yrittäny! Eli siis aina oon menossa johonkin tai tulossa jostain. Joka päivä tuntuu enemmän ja enemmän kodilta. Vaikka osuukin huonoja päiviä kohdalle niin ei tuu enää se fiilis, että haluan kotiin/tekstaus suomikavereille. Se on vaan huonopäivä, mitä Suomessakin joskus sattuu. Kuten tänään, aamureenien jälkeen huomaan, että  mähän oon jättäny farkut kotia.. Siitä sitte shortseilla ja tpaidalla liikenteesee, hyvin mä sinne joukkoon sulauduin, mutta se kylmyys!!! (Pihalla +40 astetta ja sisällä +15) Seuraavaksi lunchilla huomata, että sä otitki vaan sipsipussin mukaan ja se leipä jäi jääkaappiin (ja lompakko kotona, koska en sitä mukana koulussa hirveästi raahaa). Päätät vihdoin rohkeasti lähteä 7min välitunnilla vessaan ja huomaat eksynees. Saat koko matikan luokan nauramaan, kun tunnet ittes Harry Potteriks, koska et osaa rahan uusia nimityksiä laskuissa..
Mä en tähän postaukseen paljoa tekstiä tunge, koska muuten tulee aivan älyttömän pitkä postaus kun kuvat tähän lämäytän mukaan!
Paaaaljon nassukka kuvia!!


Tää on joku tilannekuva keskiviikon Dallas reissulta, iphone-mapsilla-ruokaa-hakemaan sessio. Ei me sitä ruokaa koskaan löydetty..

Näillä fiiliksillä ekaan YFU valmennukseen. Perjantai iltana 2 peliä ja kotona 11pm, suihkuun, syömään ja nukkumaan vasta joskus yhen maissa ja aamulla 9.30 piti pirteenä olla paikalla ja istumista tiedossa kello 4pm asti. Armoton väsy päällä, mutta siitä päästiin yli kun näki tuttuja ja ihmisiä joiden kanssa oli jutellut vaan fbssä tai muualla.

Meille tarjoiltiin ruoka jenkkityyliin. 


Täällä tosiaan sato yhtenä päivänä viikko pari sitte


Oltiin tosiaan veneilemässä aivan älyttömän isolla tekojärvellä joukkueen kanssa! Oli tooooosi hauskaa ja paljon muistoja!♥ En tänne blogin puolelle viitti biksukuvia laittaa

Tää on vaan joku järven kulmaus..Tää oli nyt todella säälittävää, kun en kuvaa ees huomannu kääntää.. mutta nää ♥

5 kommenttia:

 1. Go Willis! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin ihanalle!! Onko sulla ollu yhtään vaikeuksia sillein saada läheisiä kavereita? Miten oot päässy tohon joukkueeseen mukaan, onko siellä esim selvästi silleen porukat ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ihanaa!!! :) Mulla on pari semmosta läheistä kaveria, joille voin kertoa asioista ja luottaa niihin enemmän. Mutta töitä joutuu tehdä noitten kavereiden suhteen, että itte pitää olla tosi aktiivinen! Koska moni aattelee, että sä oot vaan käymäs eikä suhun tarvii tutustuu niin paljoa, mikä on tosi sääli, mutta sitten myös löytyy näitä jotka suunnittelee ens vuotta sun kanssa ja kun ne huomaa sun ilmeen ja muistaa, ettet oo enää ens vuonna ne on ihan paniikissa.
   Ja mun saapumis ilta tänne oli sillon 6.8 ja 7.8 kello 8.00 aamulla try outeihin ja sitä kautta joukkueeseen :) Täällä ei niin hirveästi noita porukoita oo, enemmänki on erottelu silleen, että urheilulliset ja ei-urheilulliset, esimerkiksi meidän koulun cheerleaderit ei oo mitään draama kuningattaria, eikä myöskään Marquettes tytöt :)

   Poista
 3. voisitsä tehä postausta sun lenttis-joukkueesta ja ylipäätään lentopallosta siellä? ja poikkeeks se miten paljon suomalaisesta lentopallosta?:D t toinen lentopalloilija!;)

  VastaaPoista