maanantai 23. syyskuuta 2013

#MarcusDrought2k13

Elikkä paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen. Jätän tässä nyt kertomatta ihan ihan yksityiskohtasesti (pitäs taas pistariin olla lukemassa..), mutta shoppailu reissuja on myös mahtunut tähän viikkoon, ilta/yö walmart reissuja, uimista, arskan ottoa, naurua, reeniä, suomen opettamista, vaikeita enkun sanoja jne jne.
Bryony♥

Mun kaveri tuli meille yöksi viime viikonloppuna ja tehtiin smoreseja (mä en tosiaan tiiä miten saada toi sana monikkoon..) kynttilän kanssa, laulettiin jotain karaoke peliä ja pidettiin hauskaa! Aamulla Lisann tultiin hakemaan ja me lähettiin perheen voimin kannustamaan Rangerseja voittoon (ei tullu voittoo..), stadium oli aivan jäätävän iso!! Pihalla oli tuskasen kuuma, taidettiin mennä yli 40 asteen. Lähettiin pois ennen pelin loppua ja me lapset lähettiin tien toisella puolella olevaan huvipuistoon six flagsiin. (Tää on aivan kauhean kuulosta ku väännän näitä enkun sanoja...) Se oli kuitenki auki vaan 2h ja Bryonylla ei ollut season pass, joten päätettiin tulla paremmalla ajalla.
Pahin koti-ikävä tähän mennessä iski kun äitillä ja mummolla synttärit 16 syyskuuta! Hyvää syntymäpäivää vielä! ♥ 
Samana päivänä koulussa oli aivan kauhea hälinä, mihin postauksen otsikkokin viittaa, nimittäin meillä ei ollut vettä koulussa. Kesken ensimmäistä oppituntia tuli kuulutus, että vessoja ei saa käyttää, sillä ei ole huuhteluvettä. Asiaan palataan kun tulee lisää tietoa. Toka oppitunti meni lähinnä twitteriä (jos haluaa itteään viihdyttää näillä jenkkien jutuilla niin otsikko vaan hakuun twiteriin) selatessa ja koko tunnin kaikki vaan nauro ja kukaan ei tehny mitään. Kuten luokan poika kirjotti taululle ; 'no water, no work'. Mun yli 3000 oppilaan koulussa oli 4 vessaa käytössä jalkapallostadionin pukkareissaVessajonot oli yli puolen tunnin mittasia ja opettajat lähti ulos valvomaan oppilaita. Vesi laitettiin päälle ruokailujen ajaksi ja viimesen oppitunnin aikana ei taaskaan saanu vessoja käyttää.
Kouluruokaa

Torstaina kun heräsin niin voi, että mikä kurkkukipu ja nuha. Sama jatkuu vieläkin.. Mentiin kuitenkin parin vaihtaritytön kanssa Lisannin luo ja vietettiin mukava ilta.
Perjantaina menin Lisannille vuorostaan yöksi ja katottiin leffa, tehtiin smorseja (tällä kertaa ihan ulkotulen kanssa), juteltiin, naurettiin ja syötiin!
Lauantaina lähettiin sitten six flagsin uusinta reissulle ja mä rakastan tota paikkaa!! Samana päivänä siellä lähti käyntiin fright fest, elikkä siellä oli tosi hyvin meikattuja ihmisiä esim bloody mary asussa, puskaks pukeutuneita tyyppei, jotka hyppi puskista pelottelemaan (kuulostipa hassulle..), ja varsinki kun kello alko lähestymään 11pm ja alko olemaan pimeää niin noi oli tosi pelottavia!
Tää kuva on lähinnä havainnollistamaan tätä ympäristöä. Moni on sanonu, että siellähän on tosi vihreää mutta suurin osa 'maisema kuvista' on ollu asuinalueilta missä ihmiset haluaa, että nurmikko on vihreä ja hyvän näkönen, mutta tässä tätä oikeaa ympäristöä, eli kuivaa ja karua. (+ six flags!♥)


Ps. Lenttispostaus tuloillaan

1 kommentti: